Da li su usisivači sa vodenim filterom zaista bolji od običnih?

Da li su usisivači sa vodenim filterom zaista bolji od običnih?

Stari usisivač je na izdisaju. Sada se treba snaći u moru novih modela i uzeti onaj koji će Vam najviše odgovarati. Međutim, svi pričaju o nekim brendovima, posebnim karakteristikama i brojkama, a vi niste riješili ni osnovnu dilemu. Koju vrstu odabrati? Krenite od početka i razmislite o tome šta želite od usisivača.

Zašto da uzmem usisivač sa vodenom filtracijom?

Dubinsko čišćenje – za ovaj tip usisivača po domaćim forumima nema skoro nijedne kritike kada se radi o tome koliko je temeljno usisavanje. Štaviše, mnogo je više iznenađenih količinom prljavštine koju nijedan klasičan usisivač ranije nije mogao da izvuče.

Bez prašine – druga prednost je posebno dobra za one koji su alergični na prašinu – ona neće izaći iz usisivača dok ga vučete po kući niti će padati po vama kada tresete filter, već će ostati u rezervoaru sa vodom.

Naša preporuka je LIV

Zašto da uzmem klasični usisivač?

Jednostavnije korišćenje – usisivači sa vodenom filtracijom su često teški i kabasti. Dok ih vučete po kući (posebno one sa velikim rezervoarima za vodu), biće vam naporno, a postoji mogućnost i da ih prevrnete i prospete vodu (što je jedna od glavnih mana na koje se žale korisnici). Kod običnih usisivača nema tih problema. Takođe, kod njih nećete morati da prosipate prljavu vodu, perete posudu sa vodom i sušite delove posle svakog pranja. Dakle, manje obaveza. Ako živite sami ili sa partnerom, u malom stanu koji se ne prlja mnogo, nema potrebe da kupujete moderna, skupa čuda iz sveta usisivača.

Pogledajte TRIOMAX PONUDU USISIVAČA

 

Share this post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


has been added to your cart.
Checkout