O nama

Naša priča

Firma “Triomax” d.o.o. osnovana je 2012. godine u Bijeljini. Za sebe mozemo reci da smo relativno mlada firma, koja je za kratko vrijeme postigla značajne rezultate na BiH tržištu. Osnova djelatnosti firme je veleprodaja. “Triomax” d.o.o. se bavi uvozom i prodajom jako široke palete grupa proizvoda. U našem prodajnom asortimanu se nalaze sledeće grupe proizvoda: bijela tehnika, sitni kućni aparati, klime, televizori, kamini i šporeti, dimovodne cijevi, štediše, bicikla i dijelovi za bicikla i jako širok program različite robe za domaćinstvo. Što se tice uvoza, uvoznici smo i distributeri sledećih fabrika: ”AHAC ISKRA” Slovenija, “Blist” iz Valjeva, “Pro-termo” iz Stare Pazove, “Tim sistem” iz Nove pazove, “Elektrolimex” iz Inđije, “Femas” iz Turske brend Ferre, “Efba” iz Turske brend Efba, “Vestel” iz Turske brend Favorit. Pored pomenutih fabrika bavimo se uvozom jako sirokog programa robe iz Kine. Svu naručenu robu od strane naših kupaca vozimo na adresu kupca vlastitim vozilima. “Triomax” d.o.o. trenutno ima preko 500 aktivnih kupaca koji se nalaze na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Za svu naručenu robu obezbeđen je servis preko naše servisne mreže na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Brz servis, brza isporuka, stalan lager robe, odlične cijene su osnova naseg razmisljanja u veleprodaji. Samo sa korektnim odnosom prema kupcima i dobro odrađenom postprodajom mislimo da možemo zajedno sa našim kupcima da računamo na povećanje prodaje. Tu smo da saslušamo naše kupce i uvažimo njihove sugestije vezane za asortiman robe i saradnju.

Pored veleprodaje firma se bavi i maloprodajom. U sastavu firme trenutno imamo dva maloprodajna objekta koja se nalaze u Bijeljini. U njemu se pored brendova koje mi uvozimo u prodajnom asortimanu nalaze i brendovi kao sto su Gorenje, Beko, Indesit, Samsung, Grundig, Alfa itd. Kupci u našem maloprodajnom objeku imaju mogućnost plaćanja robe na rate putem shoping kartica i različitih vrsta kredita. Nas cilj u budućnosti jeste stalno povećanje broja kupaca u veleprodaji i jačanje postojećih brendova na teritoriji Bosne i Hercegovine. Svi potencijalne kupce ili dobavljači su dobrodosli i unaprijed se radujemo našoj budućoj saradnji.

ZAŠTO NAS NAŠI KUPCI CIJENE

Pouzdana i brza isporuka

Robu dostavljamo kupcima brzo i efikasno na cijeloj teritoriji BiH korištenjem našeg voznog parka ili korištenje usluga brze pošte

100% garantovan povrat novca

Povrat robe je moguć u roku od 15 dana od dana kupovine gdje 100%  vršimo povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali).

Brz i pouzdan servis

Sve reklmacije i  kvarove u garantnom roku otklanjamo brzo i efikasno u našem servisu u Bijeljini.

1500
+
HILJADA KUPACA
10
RADNIKA
4500
+
ARTIKALA
265
+
PARTNERA
350000
+
PREĐENIH KILOMETRA
has been added to your cart.
Checkout