KARCHER USISIVAČ WD 4 V-20/5/22

299,90 KM

Snažne performanse: sa svojim plastičnim spremnikom od 20 litara, kabelom od 5 metara i usisnim crijevom dugim 2,2 metra, WD 4 V-20/5/22 usisavač za mokro i suho čišćenje pruža posebno snažno usisavanje i izvrsnu energetsku učinkovitost.

Snažno usisavanje i energetski učinkovite performanse uz potrošnju energije od samo 1000 Wata. Budući da su podna mlaznica, usisno crijevo i uređaj savršeno usklađeni, možete postići savršene rezultate čišćenja i ukloniti mokru, suhu, finu ili grubu prljavštinu bez ikakvih prekida i bez potrebe mijenjanja filtera. WD 4 V-20/5/22 opremljen je robusnim plastičnim spremnikom od 20 litara otpornim na udarce, kabelom od 5 metara, usisnim crijevom od 2,2 metra, ravnim naboranim filterom i filtarskom vrećicom od flisa. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, filter u mokrom i suhom usisavaču može se lako i brzo ukloniti u nekoliko sekundi – bez doticaja s bilo kakvom prljavštinom. Uklonjiva ručka omogućuje pričvršćivanje pribora izravno na usisno crijevo. Crijevo se može kompaktno pohraniti na glavu uređaja. Glava uređaja također nudi dovoljno prostora za držanje malih dijelova kada je to potrebno. Položaj za parkiranje na braniku također omogućuje brzo i praktično odlaganje cijevi i podnih mlaznica. Ostale prednosti uključuju “Pull & Push” sustav zaključavanja za jednostavno otvaranje i zatvaranje spremnika, kao i ergonomski oblikovanu ručku za nošenje za praktičan transport uređaja.

  • Najjednostavnije vađenje filtra za nekoliko sekundi otvaranjem kazete za nečistoću – u potpunosi bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtera.
  • Usisno crijevo može se sigurno pohraniti na način koji štedi prostor na glavi uređaja. Intuitivni sigurnosni mehanizmi za ljevake i dešnjake.
  • Sigurna i lako dostupna pohrana pribora koja štedi prostor. Kabel za napajanje može se sigurno pohraniti pomoću integriranih kuka.

 

 

Opis

Dodatne informacije

Težina 11 kg

Brand

KARCHER

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “KARCHER USISIVAČ WD 4 V-20/5/22”