USISIVAČ ZA MOKRO I SUHO USISAVANJE KWD 1 W V-12/2/18

139,90 KM

KWD 1 W V-12/2/18 s crnom glavom stroja impresionira svojim kompaktnim dizajnom te je super-snažan i energetski učinkovit – s potrošnjom energije od samo 1000 W. Stroj postiže vrhunske rezultate čišćenja za suhe, mokre, fina i gruba prljavština. Usisavač za mokro i suho usisavanje ima robusnu plastičnu posudu od 12 litara, kabel od 2 metra, kao i 1,8 metara dugo usisno crijevo s ravnom ručkom, podnu mlaznicu Clips, pjenasti filter i filtarsku vrećicu od flisa. Usisavač ima i praktičnu funkciju puhanja, koja se može koristiti na mjestima gdje je usisavanje otežano. Prostor za pohranu na glavi stroja služi za sigurno skladištenje alata i malih dijelova kao što su vijci i čavli. Osim toga, stroj se može pohvaliti spremištem za uštedu prostora, jednostavnim odlaganjem pribora, “Pull & Push” sustavom zaključavanja i ergonomski oblikovanom ručkom za nošenje za udoban transport.

  • Fleksibilno i višestruko primjenjivo. Pospremanje uređaja na malo mjesta.
  • Praktična funkcija puhanja pomaže svuda gdje usisavanje nije moguće. Lako uklanjanje prljavštine, npr šljunka iz automobila
  • Troslojan, izuzetno otporan na trganje materijal od flisa. Za dugotrajniju snagu usisavanja i visoku sposobnost zadržavanja prašine.

Napon: 220 V/240 V ~ 50Hz
Potrošnja energije: 1000 W
Zapremina spremnika: 12.0 l
Dužina kabla: 2.0 m
Težina: 3.6 kg
Dimenzije: 349 x 328 x 378 mm

 

 

Opis

Dodatne informacije

Težina 11 kg

Brand

KARCHER

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “USISIVAČ ZA MOKRO I SUHO USISAVANJE KWD 1 W V-12/2/18”