-10%

Prociscivac zraka PHILIPS AC0850\11

404,10 KM

Pročišćuje zrak za manje od 16 min 
Uklanja 99 % virusa, alergena i onečišćivača (2,3,6)

Samo jednim pritiskom gumba pročišćivač zraka filtrira nevidljive viruse, alergene ili onečišćivače u vašem domu kako bi bio čist i siguran. Pročišćuje brzo i učinkovito zahvaljujući stopi isporuke čistog zraka (CADR) od 190 m³/h.Uklanja do 99,9 % virusa

Zadržava aerosole, uključujući i one koji mogu sadržavati respiratorne viruse. Neovisno ga je testirala tvrtka Airmid Healthgroup, pri čemu je utvrđeno da uklanja do 99,9 % virusa i aerosola iz zraka (2). Testiran je i na koronavirus (4).

Uklanja 99,5 % čestica
Uklanja 99,5 % čestica

Sustav s 3 sloja za filtraciju koji se sastoji od filtra NanoProtect HEPA, filtra s aktivnim ugljenom i predfiltra zadržava 99,5 % izuzetno sitnih čestica veličine do 0,003 mikrona (3), tako da ste sigurni od čestica PM2.5, bakterija, peludi, prašine, životinjske peruti, plinova i drugih onečišćivača. Certificirala ga je Europska organizacija za istraživanje alergija.

 

Inteligentni senzori
Inteligentni senzori

Skenira zrak 1000 puta u sekundi kako bi se otkrile izuzetno sitne čestice. Prikazuje kvalitetu zraka u stvarnom vremenu i inteligentno odabire pravu brzinu za vaš dom (u automatskom načinu rada).

Odlične performanse
Odlične performanse

Snažan protok zraka učinkovito pokriva prostorije veličine do 49 m² i distribuira čist zrak u svaki kut prostorije. Time se postiže brzina isporuke čistog zraka (CADR) od 190 m³/h. Pročišćuje zrak u 20 m² za manje od 16 minuta (1)

Kvaliteta u koju se možete pouzdati
Kvaliteta u koju se možete pouzdati

Pročišćivači tvrtke Philips prolaze 170 obaveznih i strogih testiranja prije puštanja iz tvornice. Podvrgnuti su strogim testiranjima trajanja i izdržljivosti za rad bez prekida.

 

Niska potrošnja energije
Niska potrošnja energije

Zahvaljujući energetski učinkovitom dizajnu pročišćivač zraka radi uz napajanje od maksimalno 20 W. To je istovjetno energiji koju troši jedna standardna žarulja.

Zaslon za kvalitetu zraka
Zaslon za kvalitetu zraka

Brzo i u stvarnom vremenu možete pregledati kvalitetu zraka u svom domu. Na zaslonu se prikazuje razina alergena i čestica PM2.5 uz intuitivni prsten u boji.

Aplikacija Air+ tvrtke Philips
Aplikacija Air+ tvrtke Philips

Aplikacija Air+ nudi pametno iskustvo koje osigurava da udišete čist i zdrav zrak. Aplikacija prati sve unutarnje i vanjske zagađivače i automatski prilagođava učinkovitost uređaja. Aplikacija Air+ daje vam kontrolu, kod kuće ili izvan nje. Upravljajte zrakom kod kuće svojim glasom pomoću usluge Amazon Alexa ili Google Home.

Pametni indikator filtra
Pametni indikator filtra

Pročišćivač zraka precizno izračunava vijek trajanja filtra na temelju razine onečišćenja i vremena rada. Obavještava vas kada je filtar potrebno zamijeniti radi lakšeg održavanja.

Opis

Brand

PHILIPS

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Prociscivac zraka PHILIPS AC0850\11”