-10%

TELEVIZOR VOX LED 43ADW-GB ANDROID

476,00 KM

Android Open Source Project je pametni operativni sistem za televizore koji je zasnovan na Linuxu, a razvio ga je Google. Omogućava korisnicima da gledaju i slušaju sadržaje po svojoj želji i u svakom trenutku.

Opcija koja snima sadržaj koji korisnik gleda i čuva ga u digitalnom formatu na USB memoriju ili na eksterni hard disk za pristupanje omiljenom sadržaju u svakom trenutku.

HEVC (High Efficiency Video Coding) poznat i kao H.265, je kodek za video kompresiju. Razvijen je da udvostruči efikasnost kompresije prethodnog standarda H.264/ AVC. HEVC nudi od 25% do 50% bolju kompresiju podataka na istom nivou kvaliteta videa…

Full High Definition je standard prikaza slike na televiziji, koji označava rezoluciju od 1920×1080, odnosno 1080P piksela tj. linija koji idu po horizontali. Oznaka P označava progressive u smislu naprednog skeniranja slike za visoku izo&sc…

 

Sjajan Smart TV prijemnik s najnovijim operativnim sustavom Android 9.0 TV i mnoštvom zabave i korisnih unaprijed učitanih aplikacija kojima se može pristupiti izravno putem ugrađene bežične (Wi-Fi) veze ili putem mrežne veze . Zajedno s izvrsnom cijenom, slikom u punoj rezoluciji, mogućnošću zrcaljenja zaslona Miracast, ovaj televizor predstavlja izuzetan odnos između kvalitete proizvoda i njegove povoljne cijene.

Omogućuje vam i snimanje omiljenih emisija na USB ili HDD, a velik broj HDMI ulaza osigurat će vam da na njega možete povezati sve svoje uređaje.

 

Dijagonala zaslona 109 cm (43″)
Vrsta zaslona Direct LED slim
Rezolucija Full HD (1920×1080)
Smart Android TV s os Android 9.0
Procesor četverojezgreni Quad core ARM Cortex A53
Wi-Fi da
Miracast zrcaljenje zaslona putem telefona ili tableta
Priključci HDMI x 2
USB 2.0 × 2 (reproducira video, glazbu i slike)
AV ulaz mini
CI+
LAN
izlaz za slušalice
SPDIF optički izlaz
vrsta prijemnika: DVB-T2/C/S2
Zvuk snaga zvučnika: 2 × 8 W stereo sustav s Dolby Digital Plus (DD+)
nekoliko načina zvuka: glazba, film, govor, …
digitalno filtriranje zvuka
Energetski razred G
Metoda uštede energije da
VESA standard 400 × 200 mm
Dimenzije sa postoljem 969 × 228 × 624 mm
Dimenzije bez stalka 969 × 73 × 566 mm
Težina neto 5,6 kg
UporediUporedi