MASINA ZA VES + SUS. BEKO HTV8746XF

1.242,00 KM

VISOKA EFIKASNOST, VISOKA IZDRŽLJIVOST, NIZAK NIVO BUKE
Ne uzbuđujte se zbog računa za električnu energiju i nemojte brinuti prilikom svakog pranja i sušenja odjeće. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ nudi energetsku efikasnost, niže nivoe buke i veću izdržljivost – sve u jednoj mašini. Sve to kako biste dobili najviše od mašine za pranje i sušenje veša bez poremećaja vašeg mjesečnog budžeta ili duševnog mira.
1 KG VEŠA, SPREMAN ZA NOŠENJE ZA 1 SAT
Imate sat vremena do tog važnog sastanka ili obećavajućeg prvog romantičnog susreta, ali nemate ništa čisto za obući? Toliko vam je vremena potrebno da operete i osušite 1 kg veša koristeći program Wash & Wear®. Sada možete imati potpunu odjevnu kombinaciju spremnu za nošenje za sat vremena.
MAKSIMALNI HIGIJENSKI REZULTATI NA BILO KOJOJ TEMPERATURI
Osobe s alergijama dobro znaju da neke grinje i bakterije mogu da ostanu na odjeći i nakon pranja. Program Hygiene+ Wash & Dry™ kombinuje osjetljivu kontrolu temperature s dodatnim ispiranjem i ciklusima centrifuge kako bi osigurao uklanjanje tih mikroorganizama iz veša. Program ima raspon rada od 20 °C do 90 °C, a organizacija Allergy UK je za ciklus od 60 °C potvrdila da eliminiše 99,9% alergena.
ČIST I SVJEŽ BUBANJ
Nakon što ste dovoljno puta pokrenuli mašinu, bubanj pomalo počinje da miriše na vlagu. Program DrumClean+ podržan tehnologijom AirTherapy® cirkuliše vruć zrak radi uklanjanja neugodnih mirisa i dubokog čišćenja bubnja. Zapamtite, čist bubanj znači čišća odjeća, ciklus za ciklusom.
Kapacitet pranja veša: 8 kg
Kapacitet sušenja 5 kg
Maksimalna brzina centrifuge 1400 rpm
Nivo buke tokom pranja 56 dBA
Nivo buke tokom sušenja 64 dBA
ProSmart™ inverter motor Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke
Visina 84 cm
Širina 60 cm
Dubina 59 cm
Odlaganje starta Fleksibilno odlaganje starta (0 h – 24 h)
Vrsta displeja: Digitalni displej
Boja Bijela
Vrsta konstrukcije Samostojeći
Spinning Noise Level 76 dBA
5 GODINA GARANCIJA 
Vidi korpu
Uporedi