-10%

MASINA ZA VES BEKO WUV 8612 XSW

737,10 KM

UKLANJANJE FLEKA NATAPANJEM PAROM
Priznajte – osjećate obavezu da prethodno tretirate veš kad god vidite fleku. Tehnologija SteamCure™ obavlja posao za vas, primjenjujući paru na fleku prije pranja, omekšavajući zaprljanje i olakšavajući njeno uklanjanje. Također pomaže u uklanjanju nabora, pa možete odložiti peglu – sada imate manje posla i prije i poslije pranja veša.
BESPRIJEKORNO ČIŠĆENJE 24 VRSTE FLEKA
Odložite ocat, limunov sok i deterdžent za suđe. Njima je mjesto u kuhinji, a vašoj isflekanoj odjeći je mjesto u mašini za pranje veša s programom StainExpert™. Bilo da je kafa, kečap, čokolada, šminka ili krv, StainExpert™ je posebno dizajniran da ukloni 24 različite vrste fleka, tako da više ne morate da prethodno tretirate nijednu fleku.
2 KG ČISTOG VEŠA ZA 14 MIN
Ne zahtijeva sva odjeća intenzivno pranje. Ponekad će i brzo pranje riješiti stvar. Program Xpress Super Short 14 Min vam omogućava da operete do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne zvuči puno,ali to je kao 20 majica! To je više nego dovoljno da možete izaći.
ODJEĆA BEZ NABORA
Ako vam peglanje nije omiljeni zadatak (zar ima neko kome jeste?), upoznajte funkciju AntiCrease® koju podržava tehnologija IonGuard®. Ova funkcija na kraju ciklusa povremeno okrene bubanj kako bi odjeća ostala svježa i bez nabora. To je za vas manje peglanja kako biste imali više vremena za ono što volite.
Kapacitet pranja veša: 8 kg
Maksimalna brzina centrifuge: 1200 rpm
Nivo buke tokom pranja: 54 dBA
ProSmart™ inverter motor Orca
Visina 84 cm
Širina 60 cm
Dubina 55 cm
Tehnologija pare Uklanjanje fleka natapanjem parom
Odlaganje starta Fleksibilno odlaganje starta (0 h – 19 h)
Vrsta displeja Digitalni displej
Boja: Bijela
Vrsta konstrukcije: Samostojeći
Spinning Noise Level: 74 dBA
5 GODINA GARANCIJE 

Opis

Dodatne informacije

Težina 21 kg

Brand

Beko

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “MASINA ZA VES BEKO WUV 8612 XSW”