FRIZIDER BEKO MCNA 366E40DXBN

1.233,00 KM

HarvestFresh
INSPIRIRAN PRIRODOM, POKRETAN SVJETLOŠĆU
Vitamini u voću i povrću više se ne gube zbog hlađenja! HarvestFreshova 3-bojna tehnologija oponaša 24-satni ciklus sunca unutar posudice, čuvajući vitamine dulje. Ova jedinstvena tehnologija unutar vaše posudice omogućit će vam uživanje u hranjivim obrocima i zdravijem načinu života.

2 ODVOJENA SISTEMA HLAĐENJA, BEZ PRENOŠENJA MIRISA
Teško je u zamrzivaču držati ribu istovremeno s ukusnim kolačima u frižideru, a da se njihovi mirisi ne miješaju. NeoFrost™ Dual Cooling ima odvojene sustave hlađenja za svaki odjeljak koji održavaju idealan protok zraka i optimalnu temperaturu iu zamrzivaču iu frižideru. Kao rezultat, hrana ostaje svježa duže, bez nakupljanja leda ili prijenosa mirisa.

 

Led Illumination® (LED osvjetljenje)
JASAN PREGLED UNUTRAŠNJOSTI
Može biti teško vidjeti sve namirnice u frižideru, posebno u uglovima i na zadnjoj strani polica. Led Illumination® ima nizove LED dioda na vrhu frižidera i za svaku policu na bočnom zidu kako biste mogli jasno vidjeti kroz cijeli hladnjak. To je i energetski efikasnije od standardnog osvjetljenja.
PODESIVI SMJER OTVARANJA VRATA RADI UKLAPANJA U RASPORED U VAŠOJ KUHINJI
Raspored u nekim kuhinjama zahtijeva da se vrata frižidera otvaraju u jednom smjeru a ne u drugom. Reverzibilna vrata omogućavaju postavljanje šarki i na lijevu i na desnu stranu jedinice, pa odlučite na koju stranu ćete otvarati vrata frižidera. Osim toga, možete udvostručiti svoj kapacitet hlađenja, stavljanjem dva frižidera jedan pored drugog i okrenuti vrata na jednom.
Vrsta uklapanja: Samostojeći
Vrsta uređaja: Zamrzivač na dnu
Visina 185,2 cm
Širina 59,5 cm
Dubina 67 cm
Vrsta sustava hlađenja No-frost
Položaj zamrzivača: Zamrzivač dole
Vrsta dispenzera za vodu Rezervoar za vodu za uštedu prostora
Vrsta zaslona LED
Boja Prinpia
Klasa emisije buke C
GARANCIJA 5 GODINA 

 

Vidi korpu
Uporedi