Og la merke til at jeg så litt skuffet

Og la merke til at jeg så litt skuffet

En kanadisk drøm om amerikansk president

canada goose jakker herre Drømmen har mange likheter med andre politisk relaterte drømmer jeg har samlet gjennom årene, spesielt i den måten den skildrer en overraskende vennlig, uformell og behagelig samhandling mellom drømmerens og en kraftig politisk figur. Folk rapporterte flere eniriske møter som dette med Bill Clinton i begynnelsen av 1990-tallet og Barack Obama begynnelsen i 2007. Slike drømmer kan ses som en indeks for politisk karisma og et unikt objektiv for å vurdere kvaliteter som gjør en politiker mer eller mindre tiltalende. canada goose jakker herre

canada goose outlet I dette tilfellet er drømmeren ikke amerikansk statsborger, men han vet mye om den nye amerikanske presidenten fra mange års medieeksponering før valget i 2016. Her er drømmekoden (som han ble enige om å la meg dele takk!): canada goose outlet

canada goose salg Fra det jeg kan huske, satt jeg på en konvensjon som jeg visste at presidenten skulle delta, faktisk satt jeg på et sete som var ganske nær fronten på rommet og tenkte på meg selv. Jeg er sannsynligvis ikke ment å være i disse setene, så ser jeg over til venstre, og Mr. Trump sitter rett ned ved siden av meg. Og la merke til at jeg så litt skuffet. Han spurte, ‘hva er det galt? du forventer noe annerledes? ‘ Jeg sa: ‘Jeg trodde presidentens lommebok ville være fetere og full av penger.’ Han sa ‘du kunne ikke tro at jeg ikke hadde en haug med regninger, jeg skjønte ikke du ‘ser så nært ut.’ Vel, jeg svarte at jeg ikke sa noe fordi jeg skjønte at du enten hadde en mengde penger hver for seg i en annen lomme i et regningsklipp og bare ikke sagt noe om det. Så lente han seg tilbake, smilte da han nådde inn i sin andre fremre lomme og trakk en bøtte av Benjamin, og det var Canada Goose utløp i Toronto tykk. Jeg antar en 4 eller 5 grand, han la den i hånden min og da dekket det med den andre hånden, og ga meg et beroligende smil som om ansiktet hans sa: ‘Det er ok, ta det.’ Så jeg takknemlig gjorde og sa takk og dro fra setet som ønsket å gå tilbake til familien min og vise dem hva han bare ga meg. Da jeg vendte meg om for å vise dem hvor jeg satt, var det allerede en mengde rundt der, og jeg kunne ikke se ham lenger. Men massen av kontanter i Montreal var fortsatt i min hånd, så stor var det vanskelig å holde i rullen i min fistthen, jeg fortsatte å drømme andre ting, men i de følgende drømmene den kvelden hadde jeg pengene i lommen min, det var veldig pent. canada goose salg

canada goose victoria parka Jeg spurte drømmeren om han fant noe overraskende eller forvirrende om alt dette, og han svarte: canada goose victoria parka

canada goose dame Nei, ingenting er virkelig forvirrende. Var litt overrasket når han ga meg en masse penger (fordi jeg ikke fikk det fra ham). Men glad 🙂 Jeg tror jeg var også stjerne slått samtidig fordi du vet, han vil alltid være ‘The Donald’ til meg. En mann av makt og eier av eiendom og ‘DITT FIRED’ 🙂 Annet enn det, var ingenting utenom det vanlige å se som det var bare en drøm fylt med hjernemateriell for naboens land President. canada goose dame

Jeg spurte også om han selv har politiske forutsetninger, og han sa ‘Vel ærlig, jeg er egentlig ikke politisk tenkende i det hele tatt.’ Dette er faktisk ganske uvanlig, fordi jeg ofte hører om politiske drømmer fra folk som enten lidenskapelig er til fordel for eller lidenskapelig motstander av en bestemt politiker.

canada goose jakke dame Mange spennende funksjoner i denne drømmen! Det er en lang og sammenhengende fortelling, med utvidede tanker, refleksjoner og samtaler. Dette er absolutt ikke en drøm fylt med tilfeldige fragmenter av tull. Tvert imot reflekterer det en høy grad av mental klarhet i drømmen staten, ofte et signatur fra viktige betydninger. I tillegg til presidentens merkelige nærvær er det ingenting fysisk umulig eller surrealistisk bizar på denne drømmen. Det skildrer en interaksjon som er usannsynlig, men kan faktisk skje. canada goose jakke dame

canada goose jakke Dette synes å være et sentralt element i politisk relaterte drømmer. Den vanlige, hverdagslige innstillingen bringer canada goose outlet winnipeg adresse politisk figur inn i et rike hvor Canada goose butikkene Storbritannia dreamer er allerede kjent og komfortabel. På canada goose outlet denne måten drømmer broen gjennom den psykologiske avstanden mellom politiske ledere og vanlige mennesker, og skaper en symbolsk arena der canada-goose-jakker drømmeren kan utforske mulige måter å knytte til en gitt politiker. canada goose jakke

canada goose victoria Fokuset på denne drømmens oppmerksomhet er på presidentens penger, som i begynnelsen virker begrenset, men viser seg å være en stor mengde, som han gir velsignende til drømmeren. canada goose victoria

canada goose Hva betyr dette? Hver drøm har flere dimensjoner, og bare drømmeren kan sikkert vite hva som er det viktigste nivået av mening. Men jeg kan forestille folk fra ulike perspektiver som tilbyr følgende mulige tolkninger av denne drømmen: canada goose

canada goose jakker dame Rationalistisk skeptiker: ‘Drømmen betyr ingenting mer enn denne personen har konsumert for mange virkelighets tv-serier og for mye kabel nyheter om amerikansk politikk.’ canada goose jakker dame

canada goose jakke herre Sigmund Freud: ‘Drømmen kan symbolisere et dypt ubevisst ønske om en idealisert farfigur, en seksuelt kraftig patriark som er i stand til å komme inn i buksene hans, trekke ut en vade av noe imponerende stort og verdifullt, og gi det ned til den takknemlige sønn. ‘ canada goose jakke herre

canada goose norge Carl Jung: ‘Kanskje drømmen er en symbolsk kompensasjon for drømmerens bevisste disinterest i politikken. I drømmen, i motsetning til det våkne livet, forbinder han personlig med en politisk figur av enorm kraft og spesiell velvilje mot ham. Drømmens symbolikk kan gå utover politikken for å belyse et nytt forhold som drømmeren kan danne med sitt ubevisste Selv, sin egen indre kilde til enorm kraft og spesiell velvilje. ‘ canada goose norge

canada goose herre Tilhenger av USAs president: ‘Stopp å være latterlig! Det er en veldig bokstavelig og åpenbar drøm. Trump er en vinner, og han lager folk som støtter ham også vinnerne. Han legger ekte penger inn i folks hender gjennom skattedrag, et økende aksjemarked, arbeidsbeskyttelse og løsnet regelverk. ‘ canada goose herre

canada goose trillium Motstander av den amerikanske presidenten: ‘Don t goose shop uk være så forenklet! Drømmen er en skremmende nøyaktig metafor av hans grådighetsdrevne presidentskap. Trump bruker sin spennende lokke av enkle penger til å forføre folk til å stole på hans korrupte svindel, som alltid slutter med seg, og tar langt mer for seg selv enn han gir til andre canada goose trillium.

Share this post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


has been added to your cart.
Checkout