-10%

Mašina za veš BEKO WUE 7611D XAW

525,00 KM

ProSmart™ Inverter motor
Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke
Ne uzbuđujte se zbog računa za električnu energiju i nemojte brinuti prilikom svakog pranja odjeće. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ nudi energetsku efikasnost, niže nivoe buke i veću izdržljivost – sve u jednoj mašini. Sve to kako biste dobili najviše od mašine za pranje veša bez poremećaja vašeg mjesečnog budžeta ili duševnog mira.
AquaWave®
Kretanje bubnja poput talasa za nježniji tretman
Pranje se može odraziti na vašoj odjeći. Zakrivljeno staklo na vratima sistema AquaWave® i posebno dizajnirane lopatice u bunju koje okreću veš poput talasa u bubnju, tretiraju odjeću nježnije i poboljšavaju performanse pranja. Sljedeći put kada neko pohvali vašu odjeću, a vi odgovorite, ‘Šta, ova stara stvar?’ možda ćete govoriti istinu.
Program Daily Xpress
Pun kapacitet pranja za 28 minuta
Ako vam se čini da mašini treba vječnost da završi pranje, isprobajte program Daily Xpress. Daily Xpress vam omogućava pranje pune mašine veša za samo 28 minuta, na 30 °C. Vaš veš će biti opran prije nego uspijete odgledati onu polusatnu komediju koju ste planirali pogledati.

Beko mašina za veš WUE 7611D KSAVID je visokokvalitetna mašina za veš koja nudi odlične performanse i izdržljivost. Sa kapacitetom od 7 kg, pruža dovoljno prostora za efikasno pranje odeće. Mašina je opremljena naprednim tehnologijama kao što su AkuaVave bubanj, OptiSense i ProSmart inverter motor, obezbeđujući optimalne rezultate pranja svaki put.

Sa nivoom buke od 57 dB tokom pranja i 74 dB tokom centrifugiranja, ova mašina za pranje veša radi tiho, omogućavajući vam da uživate u mirnom okruženju dok perete veš. Mašina je u čistom, nekorišćenom stanju i ima visinu 84cm, širinu 60cm i dubinu 49cm.

Ova mašina za pranje veša je energetski efikasna sa energetskom ocenom D, što vam pomaže da uštedite na troškovima električne energije. Takođe nudi veliku brzinu centrifuge od 1.200 obrtaja u minuti i dolazi sa 15 različitih programa koji će zadovoljiti vaše različite potrebe pranja.

Beko mašina za veš VUE 7611D KSAVID ima praktičan dizajn sa prednjim punjenjem za lak pristup vašem vešu. Pruža dodatne funkcije kao što su automatsko podešavanje nivoa vode, zaštita dece, kontrola neravnomerno raspoređenog veša, LED ekran, KSL vrata i zaštita od prelivanja.

Inverter ProSmart motor obezbeđuje moćne i efikasne performanse, dok se elegantna bela boja neprimetno uklapa u svaku vešernicu. Sa dodatnim funkcijama kao što su Dnevni ekspres program, Eco 4060, Program za centrifugu i ceđenje, Program za čišćenje bubnja, Program za ispiranje, Program za jakne 40C, Program za košulje 40C, Program za pamuk 20C, Program za pamuk 40C, Program za pamuk 60C , i Program za pamuk 60, ova mašina za pranje veša nudi raznovrsnost i praktičnost u svakodnevnom pranju veša.

Opis

Dodatne informacije

Težina 21 kg

Brand

Beko

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Mašina za veš BEKO WUE 7611D XAW”