-10%

Zamrzivač GORENJE FH37E6W

695,70 KM

Energetski razred: E
Tip konstrukcije: Samostojeća
Dimenzije V x Š x D (mm): 850 x 1300 x 705

Inverterski kompresor
InverterCompressor je mnogo tiši, ima duži životni vijek i više je ekonomičan od konvencionalnih kompresora. Kada se temperatura u unutrašnjosti frižidera povisi kao posljedica otvaranja vrata, inverterski kompresor brzo i efikasno hladi kako bi spriječio kvarenje hrane.
FreezerProtect -15 °C
Velika hladnoća više nije problem jer će ovaj zamrzivač savršeno raditi čak i pri niskim temperaturama do -15 °C, što ga čini savršenim izborom za garaže i podrume.
Izdržljivi točkovi
Četiri izdržljiva točka u kombinaciji sa korisnim ručkama na strani omogućavaju da se škrinja pomijera jednostavno i nesmetano.
FastFreeze
FastFreeze funkcija omogućava zamrzavanje hrane na temperaturi od -24°C kako bi se sačuvalo što više hranjivih sastojaka u namirnicama. Nakon 48 sati funkcija se automatski isključuje, a prostor zamrzivača vraća se na ranije namještenu temperaturu.
E energetska efikasnost
Uređaji stari 15 ili više godina troše i do tri puta više energije od uređaja nove generacije. Gorenje novi modeli dolaze s izvrsnom toplinskom izolacijom, uređaji se mogu pohvaliti poboljšanim sistemom zatvaranja vrata, najsavremenijim komponentama rashladnog sistema i elektronskom regulacijom koja smanjuje korištenje energije na minimum.
Osnovne karakteristike:

 

 

Opis

Dodatne informacije

Težina 31 kg

Brand

Gorenje

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Zamrzivač GORENJE FH37E6W”