MASINA ZA VES BEKO WUE 7512 XAW

653,00 KM

UKLANJANJE FLEKA NATAPANJEM PAROM
Priznajte – osjećate obavezu da prethodno tretirate veš kad god vidite fleku. Tehnologija SteamCure™ obavlja posao za vas, primjenjujući paru na fleku prije pranja, omekšavajući zaprljanje i olakšavajući njeno uklanjanje. Također pomaže u uklanjanju nabora, pa možete odložiti peglu – sada imate manje posla i prije i poslije pranja veša.
2 KG ČISTOG VEŠA ZA 14 MIN
Ne zahtijeva sva odjeća intenzivno pranje. Ponekad će i brzo pranje riješiti stvar. Program Xpress Super Short 14 Min vam omogućava da operete do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne zvuči puno,ali to je kao 20 majica! To je više nego dovoljno da možete izaći.
ODJEĆA BEZ NABORA
Ako vam peglanje nije omiljeni zadatak (zar ima neko kome jeste?), upoznajte funkciju AntiCrease® koju podržava tehnologija IonGuard®. Ova funkcija na kraju ciklusa povremeno okrene bubanj kako bi odjeća ostala svježa i bez nabora. To je za vas manje peglanja kako biste imali više vremena za ono što volite.
KRETANJE BUBNJA POPUT TALASA ZA NJEŽNIJI TRETMAN
Pranje se može odraziti na vašoj odjeći. Zakrivljeno staklo na vratima sistema AquaWave® i posebno dizajnirane lopatice u bunju koje okreću veš poput talasa u bubnju, tretiraju odjeću nježnije i poboljšavaju performanse pranja. Sljedeći put kada neko pohvali vašu odjeću, a vi odgovorite, ‘Šta, ova stara stvar?’ možda ćete govoriti istinu.
Kapacitet pranja veša: 7 kg
Maksimalna brzina centrifuge: 1000 rpm
Nivo buke tokom pranja: 62 dBA
Visina 84 cm
Širina 60 cm
Dubina 49 cm
Tehnologija pare Uklanjanje fleka natapanjem parom
Odlaganje starta Fleksibilno odlaganje starta (0 h – 19 h)
Vrsta displeja: Digitalni displej
Boja: Bijela
Vrsta konstrukcije: Samostojeći
Spinning Noise Level: 72 dBA
5 GODINA GARANCIJE 
Vidi korpu
Uporedi